Join the Zoe Karssen team

Follow us on LinkedIn to be te first to hear about upcoming job openings.Medewerker Sales Support / Back-Office


Wat ga je doen?

Deze functie vormt een belangrijke schakel in het verkoopproces van Zoe Karssen. Je houdt je bezig met het goed laten verlopen van de logistiek en de tijdige en correcte uitlevering van orders inclusief de financiële en administratieve afwikkeling daarvan. In deze rol ben je daarmee ook de schakel tussen het logistieke proces en de interne processen en collega’s. Jij hebt overzicht, signaleert mogelijke knelpunten, anticipeert hierop en communiceert hierover. Daarbij vind je het ook leuk om mee te denken hoe processen beter, slimmer, professioneler kunnen en kom je met voorstellen.


Wie ben jij?

Je hebt HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur in de modebranche). Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschikt. Verder heb je goede kennis van administratieve processen en de opvolging van orders. Als persoon herken je je daarnaast in de volgende eigenschappen:

  • Je bent nauwkeurig, hebt oog voor detail en de volledige afwikkeling van processen;
  • Je houdt makkelijk overzicht, kunt uitstekend plannen en weet hoe je voortgang moet bewaken en hierin moet bijsturen;
  • Daar waar planningen anders lopen, ben je flexibel en graag bereid om een stapje harder te lopen om deadlines te halen;
  • Je vindt het fijn om je eigen werk te organiseren, maar weet tijdig intern en extern te schakelen;
  • Je hebt ideeën over procesoptimalisaties, vindt het leuk om te zoeken naar vernieuwing en weet mensen hiervoor te enthousiasmeren en bij te betrekken;
  • Tot slot kun je je goed verplaatsen in klanten, kun je relativeren als de druk oploopt en breng je humor en energie mee naar kantoor.

Wat bieden wij jou?

Bij Zoe Karssen werk je in een creatief modebedrijf in het hart van Amsterdam. Met een enthousiast team van in totaal circa 15 collega’s werken we hard aan het merk.

In deze functie werk je nauw samen met het salesteam, maar vanwege je spilfunctie dus ook met de andere collega’s. Je krijgt de vrijheid om de functie verder te ontwikkelen.

Het betreft een fulltime dienstverband voor in eerste instantie de duur van 7 maanden. Daarna bestaat de mogelijkheid voor verlenging of een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.


Interesse en solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie of het werken bij Zoe Karssen? Neem dan contact op met Sjoerd Lier via telefoonnummer 0615 900 419

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief en CV! Je kunt deze tot en met 30 april 2018 per e-mail sturen naar [email protected]